MEIE -
EVERBUILD

MEIST

Tere tulemast meie professionaalide meeskonda!

Meie mission — luua mitte lihtsalt hooneid, vaid teha Ehitusprotesess arusaadavaks ja meeldivaks klientidele ja partneritele.

Oleme meeskond kogenud spetsialiste, kellest igaühel on ainulaadsed oskused ja teadmised ehitusvaldkonnas.

Meie ehitusosakonda juhib kõrgelt kvalifitseeritud spetsialist, kellel on laialdased kogemused rahvusvahelises teede ja infrastruktuuri ehitusele ning hooldusele spetsialiseerunud ettevõttes. Tema asjatundlikkus ja professionaalsus tagavad igasuguse keerukusega projektide tõhusat juhtimist ja edukat elluviimist.

Meie meeskond tunneb uhkust ka raudbetoonkonstruktsioonide 15-aastase kogemusega spetsialisti üle. Tema sügavad teadmised ja praktilised kogemused on usaldusväärseks aluseks mis tahes ulatuse ja keerukusega ülesannete täitmiseks.

Lisaks kuulub meie meeskonda kogenud fassaadide ehitus ja ehitusmaterjalide ostu ja hanke spetsialist. Tema asjatundlik arusaam materjalide kvaliteedi- ja funktsionaalsusnõuetest võimaldab meil pakkuda kvaliteetset tööd ja vastata klientide vajadustele.

Igas valdkonnas, kus tegutseme, on meil kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid, kes on valmis panustama ühiste eesmärkide saavutamisse ja meie projektide õnnestumisse. Usaldage meid ja me pakume teile kvaliteetset tööd ja tulemusi, mille üle olete uhke.

Ehitus ja Projekteerimine

Pakume projekteerimis-ehitustöövõtu raames nõustamist. Selgitame välja Kliendi vajadused ja pakume nendele vastavat kvaliteetset ning tõhusat terviklahendust.

Alustades projekti Projekteerimis faasis on meile heaks võimaluseks tuua meie Meeskonna kogemused erinevates ehitus valdkonnas ja oskused projekti juba projekteerimise faasis, et pakkuda võimalikult majanduslikult efektiivsemat ja otstarbekamat lahendust.

Kuid kui  projekteerimine on juba eelnevalt teostatud või soovib Klient selle ise tellida, siis pakume ehituse peatöövõtu teenust. 

Projektijuhtimine

Projektijuhtimise lepingu puhul korraldame ja juhime avatud arvete printsiibil eelnevalt kokkulepitud projektijuhtimistasu eest kogu ehitus- ja/või projekteerimisprotsessi.

Kas on küsimusi?

Võtke meiega ühendust

Täitke allolev vorm, et saata
meile oma küsimusi või kommentaare.